mandag 1. november 2010

1 NOVEMBER OG JEG HAR JOBBET I HAGEN I DAG

I dag har det vært en nydelig dag her og jeg har jobbet i hagen.
Her er bilder av noen blomster som ennå blomstrer i hagen.
Jeg trenger et par hage dager til før jeg er ferdig med det nye woodland som vender mot frukthagen. I dag plantet jeg Acer platanoides Royal Red og Acer palmatum som er meningen skal lage litt skygge til woodland.

5 kommentarer:

 1. Å så mye som blomstrer hos deg så sent på året, kjempeflotte bilder. Likte spesielt godt det bilde med jordbær og anemone? tror jeg det var. Lekre farger på det bildet.
  Her kom det snø og noen frostnetter og så var det gjort med det meste dessverre, men leter jeg litt rundt så dukker det jo opp et og annet likevel.

  SvarSlett
 2. Tror jeg flytter litt sørover, jeg... :)

  SvarSlett
 3. Stilig at så mye fremdeles blomstrer :-) Rart at det går an å jobbe ute i hagen ennå, men jeg har også vært ute i dag. Flott høst i år :-)

  SvarSlett
 4. Oj, såpass? Nå ble jeg imponert her, for ingenting blomstrer hos meg. Og det selv om jeg også har kystklima her jeg bor! Nydelig blomstring! Du har nok vært flink til å planlegge blomstring fra tidlig vår til sein høst (vinter)! Der har jeg nok mye å lære enda. Men jeg suger til meg =)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. New Dawn det er ikke anemone men rosa jordbær blomst. Blir det mildt frem over og sol er det mulighet for å smake jordbær :-) Det var også snø og rim på markene her noen dager i oktober. Men heldigvis kom mildværet tilbake.
  Velkommen sørover Linnemi :-)
  Herlig høst Tove, jeg håper på noen hagedager til før vinteren setter stopper for hagesesongen i år. Jeg har en del som står i potter som skulle vært plantet i bed.
  Krepsemor jeg vet ikke om jeg har vært så flink til å planlegge høstblomstringen. Men jeg prøver å så og plante blomster som kan fortrylle hagen med høstblomster. Ha en fin uke alle sammen.

  SvarSlett