mandag 2. mars 2009

VALPE KOS

Jeg måtte bare vise dere dette bilde av valpene
sovende med mammaen.
Se det lille fjeset som ligger så godt og sover
inn tullet i mamma's skjørt og hale.
Tenk å kunne slappe så godt av.

7 kommentarer:

 1. Skjønne små skapninger :-) Må være tøft å gi dem fra seg når de blir store nok. Jeg kunne neppe drevet med oppdrett. Ville antakelig blitt sittende med alle selv ;-)

  SvarSlett
 2. :-) Jo da, du har helt rett Trine det er tøft den dagen de reiser til nye hjem. Men det er jo det å innstille seg på det og nyte det mens de er her. Inn til den dagen de flytter har jeg gjerne mange telefon samtaler med valpe kjøpere. Når den rette følelsen av å ha funnet de rette folkene til vær valp, da er jo det egentlig veldig koselig. De fleste valpe kjøper er veldig ivrige og gleder seg veldig til valpen skal komme hjem, teller på dager...........ringer og spørre om jeg kan sende bilder........
  Men selvfølgelig har også jeg lyst til å beholde alle sammen. Det sies om Sheltien "Sheltien er som chips, har du først fått en må du ha flere."

  Det må jo også sies at vist ikke jeg hadde de rette følesene for å ha funne de rette personene til valpene, står jeg heldigvis fritt til ikke å selge.

  SvarSlett
 3. Herlige bilder! Alle valper er nydelige, og jeg er enig med Trine, jeg hadde endt med alle selv.
  Jeg hadde en Golden retriver i nesten 12 år og savner han hver dag. I dag har jeg to kastrerte Maine Coon blandingskatter og trives med det. Dyr må jeg ha! :-)

  SvarSlett
 4. Å hellandussen så skjønne.

  SvarSlett
 5. De er aldeles nydelige, du kan sikkert sitte og se på dem i timesvis om du hadde hatt tid :) Deilig liten snute som titter frem fra mammas pels. Om alle oppdrettere var like seriøse i utvelgelsen av ny hjem som deg! Du gjør en kjempeinnsats for dine små firbente 'barn' :) Heldige de som ble født under ditt tak

  SvarSlett
 6. Fantastisk, nusselig, helt skjønne!

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett