torsdag 27. mai 2010

ANTHYLLIS VULNERARIA COCCINEA

Anthyllis vulneraria coccinea
.............................

Fy meg, jeg skulle være flink å skrive og vise bilder her i bloggen, også ble det helt stille i fra meg. Men slik er det vell for de fleste som er hagegal, når våren er der så har vi ikke så mye tid til alt annet enn hagen. De to valpene jeg har er blitt 9 uker og jeg stor koser meg med de. Har du lyst å se bilde av valpene, klikk HER. Sjarmerer valpene deg, blir jeg veldig glad for en kommentar. Har du lyst å se hvem som hjelper meg i hagen, klikk HER. Er hun ikke søt der hun prøver forsiktig med labben? "Er du løvetann farlig eller kan jeg leke med deg :-))"
................................
Det lille glass drivhus jeg kjøpte i fjor har jeg også fått opp, med hjelp av min mann. Jeg skal vise FØR og NÅ bilder når jeg bare blir ferdig med kjøkken hagen hvor drivhuset står. Vi har også vært så heldig og få et brukt termo drivhus av min svigerinne. Men det setter vi ikke opp før senere i sesongen.
Jeg har helt glemt å skrive om at jeg har laget meg en ny blogg, Rigmor's Pelargonium. Har du lyst å se den, klikk HER. Programmet jeg brukte til mine hjemmesider virker ikke, derfor har jeg nå sluttet av hjemmesiden om Pelargonium og over ført det til blogg.

Anthyllis vulneraria coccinea blomstrer nå i woodland. Den ble sådd for et par år siden, frøene kom i fra Magnar. Tusen takk Magnar. Her hvor jeg bor kan den klare vinteren bra. Men etter det Magnar forteller klarer den ikke vinteren i Harstad. Men den selv sår seg selv og det er jo bra, slik at han ikke mister den.

Nå skal hundene og jeg ut i hagen og kose oss, fint vær og ingen vind.
Ønsker deg en riktig fin dag.

~~Klem fra Seascape~~

4 kommentarer:

 1. Så koselig med et nytt innlegg og hilsen fra deg i bloggen min :) Så flott pellisblogg du har fått deg! Jeg begynte å samle i år jeg :) Nå har jeg kapitulert og funnet ut at de er helt skjønne. Og det er jeg glad for :)

  Lekker Anthyllis! Håper du får en kjempefin dag i haven sammen med små og store vofser :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk Ninni, hyggelig at du likte pellisbloggen min.
  Så du har kapitulert du også :-)) Da vet du hvor du har en bytte venn:-)

  SvarSlett
 3. ønsker deg også finfine dager :)
  små hvalper er det nok kjekkere å kose på enn noe annet tenker jeg, hvem får vel blogget da ;) Nydelig den Anthyllis vulneraria coccinea, har ikke sett den før, men et fristende bekjenskap :)

  SvarSlett
 4. Så kjekt å hørte fra deg igjen.
  Altid så mye å lære hos deg.
  De valpene var helt herlig.
  Ha en fin uke
  Klem

  SvarSlett