lørdag 16. oktober 2010

0 GRADER UTE OG DA ER JEG TILBAKE VED PC-en

En lang deilig hagesesong begynner å gå mot slutten og nå er det snart tid for å tenke på å leve på innsiden av hjemmets 4 vegger :-) Jeg er ennå ikke helt ferdig i hagen med det som var målet for denne hagesesongen. Men blir det noen varme fine dager nå ut over høsten, håper jeg å klare målet.

Jeg har mange bilder i dokumentene som jeg skal sortere og klippe og dele med dere ut over høsten.

Jeg håper dere alle sammen hadde en fin hagesesong og at dere alle sammen har det bra.
Nå gleder jeg meg til å vandre rundt og titte i bloggene til mine blogg venner og se og lese hva dere fikk gjort denne hage sesongen.
Bildene til dette innlegge er av en lang stor stein som jeg fikk min mann til å hjelpe meg å få på plass under det store Kristtorn treet vi har like forsiden av huset. Denne steinen har jeg tenkt å dekorere etter årstidene.
Bak steinen har jeg plantet noen Primula denticulata (kuleprimula) også noen vanlige lave Primula typer - Aquilegia og en god del med Sedum telephium. På forsiden har jeg plantet Helleborus (Julerose) Hacquetia epipactis og Hacquetia epipactis Variegata. Også to forskjellige Blåveiser fikk plass her, Hepatica transsilvanica og den nydelige Hepatica maxima som jeg fikk av min HHV Sony som var min HHV på forsommeren dette året. Tusen takk Sony, jeg håper den vil trives her og glede meg med mange vakre blomster.
Nå skinner solen ute og da bare måååååååååå jeg ut og nyte ennå en deilige hagedag.
~~Hage Hilsen Fra Seascape~~

2 kommentarer:

  1. så nydelige bilder! Deilig oppstilling av krukker, veldig inspirerende :D

    SvarSlett
  2. Tusen takk Anne :-) Du har også mye inspirerende i bloggen din.

    SvarSlett